Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде стига спорили давайте да се оправя на човека колата. Да я кара направо на Lisan и това е
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

Ремонт

Аз правих ремонт на двигателя, излезе само в сервиза около 3500лв, като занесох части за около 2500. Но, като разглобиха двитателя, ме викнаха, обясниха ми за какво иде реч, кое трябва да се сменя и така. На сервиза платих (3500лв) чак като запалихме колата, направих кръгчета с майстора и всичко ми се видя наред. Естествено, дадоха 6 месеца гаранция. Ще ходя да ми сменят маслото след 1000км и така. Това ми се вижда нормално и коректно поведение. Платих чак след като останах доволен от свършеното. Тогава ми извадиха чаршафите - сервизната поръчка.
      Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
      ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

много лесно двигатела на пар4ета дефектовка и от вси4ко разбрано до тук по темата (проблемна биела)занася6 е на някои 6лаифист дето това му е работата в пловдив ги има 2-3ма 6лаиф на капаци борверг (ако е нужно и фтулка за леглото на биелния болт)до тук около 30 кинта за биелата,проверка на вала ако е необходим 6лаиф труд около100-150 лв и 4асти от евро-07 на цени които незнам но за италианките са баснословни(за сравнение клапани за 147 7лв броя)и като знам каде ти е разглобена колата главата ти е отрязана от към кръстапросто да бе6е оти6ал динекспрес 6те6е да ти легне на половина

Comment

При превъртяла биела шлайфа на вала е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!! А може вала да излезе от ремонт,предполагам знаете че са до втори на Алфата. Аз лично биела минала корекция не бих сложил на 2.0 Т.С,после може всичко да ми излезе на носа!! Много тъпа история става с тоя майстор,но знае ли човек,може да го направи добре ремонта,което най искрено го желая!!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

тя е 1,8 TS пък и нови бутала щел да земе че от страните дето минавало маслото имало некво като мрежа и старите беха се истъркали всичките и на нито един цилиндър я немало тая мрежа а договорката беше уш между 2000 и 3000лв

Comment

а между другото в динекспрес ми казаха 4000лв.и 2седмици

Comment

Приятелю,какво те направи тоя майстор чак на мен ми се реве.Дано да я направи като хората че немога да те мисля,ако и след това трябва да доремонтираш.И това че мотора няма хонинг(мрежата в цилиндрите)говори за мотора,че или е на много километри,или че претърпял катаклизми.
                Alfa Mito 1.4
                156 2.0 155 ex
                156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

днес бях там и ми показа всичкити части нови с котиите то си им личеше де цилиндри вал мал тва онва сичко било 6 и почвал да я събира от утре .
                  И до края на седмицата да дава господ ше мога вече да се порадвам на това ГТВ.
                  А и видях въпросната мрежа на цилиндрите и верно да ви кажа си е нямаше п-ди това пък и старите бутала ми изглеждат мноо зле.
                  Абе чесно да ви кажа вдъхнаха ми доста доверие всички тези нови части и каза че съединителя ми бил като нов
                  PS:дано ми се осмихне вече късмета

Comment

Стискаме палци!
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
                      PS:дано ми се осмихне вече късмета
                      ДАНО,и като я вземеш пиши за да ни зарадваш.
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex
                      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                        ДАНО,и като я вземеш пиши за да ни зарадваш.
                        Да, че ти излезна бая златна тая колица
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

само се моли частите да не са ментаци
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                            само се моли частите да не са ментаци
                            ЕМ то и самия майстор каза че оригинални части нови немало наистина оригинални

Comment

имам проблем неможем да намерим гарнитура за маслената помпа ПОМОЩ!!!!!!!!

Къде в Пловдив ?

Comment

Гарнитура на маслена помпа

Има такава гарнитура в Александър Ауто. Аз от тях взех, но в София. Струва 9лв. Ето, пробвай тук:

Пловдив
                                бул. Пещерско шосе 117
                                0885 850 595
                                032/64 25 07
                                plovdiv_alexander_auto@abv.bg
                                Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                                ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Working...
                                X